ruhizal's FotoPage

By: ruhizal alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 12-Aug-2006 10:19 Email | Share | | Bookmark
my Cats...

Acie sejuk..tak pernah sampai cameron highlands
pening sebab baru sampai cameron...
visit my fotopages...
View all 18 photos...
Sekarang nie kat rumah, dah ada dua ekor kucing , baka campuran la because bulu dia pun agak kembang...seekor tu namanya 'asi' because dia nie bisu, tak keluar suara sejak lahir lagi...baru2 dah teringin nak jadi superman, dia terjun dari tingkat lima but still survived. sekor lagi nama 'abeti or 'arberto'..betina tapi manja sesangat...my wife suka sangat dengan kucing-kucing nie because diaorang nie pandai entertain orang...


Friday, 11-Aug-2006 01:38 Email | Share | | Bookmark
My Wedding in Kulim

Masa baru sampai ke rumah pengantin perempuan
tukar posisi gambar lak
atas pelamin
View all 19 photos...
wedding nie kat kulim pada 24hb Disember 2005. Masa tu, hari agak mendung la tapi diberitahu hujan dah turun sikit pada paginya. Rombongan pengantin lelaki ada dalam 10 buah kereta and kami sampai dalam kul 2 petang lebih because singgah dulu kat kedai baju pengantin kat kulim nie. experiences yang paling ketara, kepada yang baru nak berkahwin especially lelaki, jangan la pakai bengkung tu ketat sangat nanti 'cramp' perut tau....
kenduri nie agak simple but buat secara gotong royong. orang kampung yang datang tolong masak dan hidang..menarik gak. apa yang penting, ruhizal dah pun berkahwin...


Thursday, 10-Aug-2006 09:39 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Nena n me

Majlis menyarungkan cincin pertunangan oleh my mum
seronok mak, bakal dapat menantu
doa sejahtera
View all 16 photos...


Tuesday, 1-Aug-2006 11:00 Email | Share | | Bookmark
Program Kepimpinan Tun Razak 2006-Terengganu

makan time
khusyuk..
bersama Pengerusi YTR
View all 55 photos...
Yang masih menunggu cd tu, harap bersabar yea...mungkin gambar ini dapat mengubat rindu anda...


Tuesday, 1-Aug-2006 07:02 Email | Share | | Bookmark
MY MEMORY REMAIN

myself
Suasana suram di dalam Gua Bewah...no Camera Trick!!
Olympus SP-500uz
i]KOLEKSI GAMBAR-GAmBAR pERIBADI yANG mASIH tERSIMpAN


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net